hinduizm

binlerce yıl önce bozulmuş dindir. islamda ölümden sonra yeniden dirilme vardır. ama hindular öldükten sonra başka bir bedenle dünyaya tekrar geleceklerini düşünürler. bu nedir. allahın gerçek dininin bozulmuş halidir. gerçeğinde ölümden sonra yeni bir hayat vardır. hinduizmdeki adı ruh göçüdür. ama tekrar dünyaya geliyorlar. oda davranışına göre değişiyor. dünyada iyi işler yaptıysan güzel bi vücutla geliyosun. kötü işler yaptıysan kötü bir bedenle geliyosun. işte buda cennet cehennemin hinduizmdeki karşılığıdır.
yoga yaparlar. meditasyon ile huzur bulup kurtuluşa erdiklerine inanırlar. islamdada namaz vardır. islamdada namaz kıl huzur bul vardır. ama namaz allah için yapılır. hinduizmde olgunlaşan vatandaşlar artık ibadet etmek zorunda değildir.
ölen kişiler için kurban kesilir. bizdede var kurban kesmek. sümerlerde de vardı. ama hinduizm ölen insan için keser. islamda kurban allah için kesilir.
hinduizmde ölüler yakılır. islam dininde ise gömülüyor. buda değişmiş.
hinduizmde ganj nehrine girip yıkanma vardır. çok iğrenç bişeydir bu. hindiler birde et yemezmiş. islamda buda yoktur. bu nerden geldi onu bilmiyoruz. ama hıristiyanlardada bazı günlerde et yememe vardır. buda hıristiyanların orucudur.