bugün

süper marketlerdeki gizli illuminati sembolleri

bazıları gereksiz tespitlerdir, "ayy bizi illüminati becerecek.s.s" anlayışının sonucudur.

şimdi bir saç boyası, şampuan markasında ön planda olması gereken şey bir mankenin yüzünün tamamı değil, saçlarıdır. bu nedenle yüzleri tam olarak yansıtılmıyor, kadının saçları olabildiğince daha fazla yer kaplıyor ambalajlarda. yani mankenin güzelliği, reklamlanan üründen daha ön planda durmasın diye. bunu kol saati reklamlarında da görebilirsiniz. adam/kadın ya tamamen üstsüzdür, yalın haliyledir ya da saat takılı kolunu sürekli ön plana çıkarırlar. ama yine aynı: küçük aksesuarlar, reklamda oynayan modelin güzelliğinden/yakışıklılığından daha ön planda olmaması içindir.

düşünün, megan fox (galiba tüm erkeklerin hayali) bir saç reklamı için bilboard'larda yer alsa kadının saçlarına mı odaklanırsınız, yoksa memelerine ve yüzüne mi?

ikincisi her üçgeni illüminati sembolü olarak görmekten vazgeçin. öyle bir hale geldiniz ki "bizim geometri hocası illüminatici. koskoca bir üçgen çizdi tahtaya :(" diyeceksiniz, yapmayın bir allah aşkına.

üçüncüsü, gözler insanın kafasında iletişimin güçlü olarak sağlandığı organlardır. her gözü gördüğünüzde de "ay vallahi illüminati bu!" demeyin.