bugün

trabzonspor a verilecek kupa önerileri

beşikaşlı kardeşim ben de seni öpüyorum. coşkun göğen gibi öpüyorum.

2010-11 sezonu şampiyonu fenerbahçedir. tahkim kurulu kararları değiştirilemez anayasal güvence altındadır. o kupa fenerbahçenindir o kupayı fenerbahçeden alacak göt yoktur.

uefa 1.raporu fenerbahçeyi aklıyor.ondan sonra o müfettiş değiştirilip 2.bir rapor tanzim edilmesi ve fenerbahçeye 2 yıl ceza verilmesi fenerbahçe anahtarları teslim etmediği için ödetilen bedellerden biridir.

ünal aysal'ın dilovasındaki elektrik santrali işinde italyan ortağı ansaldo firmasında infantino'nun görevi malumdur. o getirilen ispanyol müfettişin cemaatle ilişkisi de malumdur nitekim tüm detayıyla ortaya saçıldı zaten. bu tezgahlara karnımız tok. kim kimi siktir edecek bu devran dönünce görürsün.

uefanın ve fifanın hiçbir yaptırım gücü yoktur tff'ye. çünkü tff'nin kendi hukuk kurullarında almış olduğu kararı değiştir diyemez uefa. yok böyle bir gücü. tff hasssiktir lan derse uefa ne yapacak? türk futbolunu men mi edecek? peki dünyada bunun örneği var mı? uefa herhangi bir ülkeyi men edebilmiş mi bugüne kadar?

bu gerizekalı cemaat köpeği gs medyasının fenerbahçenin kupasını alamadıkça uydurduğu uefa sopaları artık kabak tadı verdi.

isviçre mahkemelerine gelirsek; sion kararını inceleyenler uefa ve fifanın nasıl zor duruma düştüğünü görürler. eğer isviçre hükümeti geri adım atmasa sion uefa'nın ve cas'ın kararını bozdurmuş olacaktı. dolayısı ile isviçre mahkemesi sonuç alma açısından değilse de bu güdümlü uefayı rezil etme açısından önemli bir dayanaktır.

ve belirttiğim üzere bu devran elbet dönecek. o zaman bu düzene köpeklik eden gs ve ts'un anası elbet bellenecek. ödemedikleri vergiler,stad kiraları, yaptıkları şikeler, borsadaki hortum hepsinin hesabı sorulacak. sanıyorlar ki devran değişse de yeni güce biat ederiz yine yırtarız ama işte bu kez fena halde ifşa oldunuz öyle yeni güce tapınarak bu işte sıyrılamazsınız. bunları hep birlikte yaşarayak göreceğiz. dediydi dersiniz...

bu arada beşiktaşlı kardeşim; ergenekon,balyoz,odatv,karargah evleri,askeri casusluk ve şike davalarının görüldüğü özel yetkili mahkemelerin ve hatta bu ülkedeki tüm yargı organlarının hukukun ırzına geçen kararlarını bu kadar yalıyorsan senin beşiktaşın da o mahkemelerde sanıktır haberin olsun.