bugün

uludağ üniversitesi kyk yurdu

uzun diye okumamazlık etme oku.

eve çıkma bahanesi olarak başta belirsiz olan haremlik-selamlık yurt olayını annemlere güzel yedirmiştim. ama sonrasında harbi harbi oldu bu. suat kılıç twitter'da taymlaynımı sikerek her gün "kyk'ları güzelleştirdik geliştirdik" mavalını okuyor ama, yemezler canısı.

eğer oraya gitmek gibi bi fikrin varsa, vazgeç. fiber olayına inanma. bloklar 600'er kişilik. isterse 100 mbps'lik 10 tane modem olsun o yine yavaş olur.
yemekhanesi berbattır. geçen senenin başlarında insandan çok kedi vardı. bi keresinde gözümün önünde masanın altında yavruladı 3 tane. tantunicisi ve kumrucusu var, ama kumru dediği şey az pişmiş çiğ sosis+kaşar. tantuni ise sebze malzemesinin için atılmış 2 avuç tavuk. dediğim sebze malzemesi yaklaşık 3 büyük yemek tabağı kadar. oranı sen düşün. direk girişindeki yerden hele hiç yeme. yağ adamlara ne kadar bedava geliyorsa artık, bi köftenin içinden yağ damlıyor. ıyk. üst kattaki tabldot yemeklerde sadece domates çorbası, islim köfte ve karışık kızartma iyidir. fasulyesini bezelyesini yeme yaşama amacını kaybedersin. bi de orda yedikten sonra tabldotunu bulaşıkhaneye bırak. ipnelik yapıp onların işi temizlesin diye bırakma orda. tatlı emektar teyzelerimiz temizliyor onları.
yemek yiceksen, bi pideci iyidir. onun da sadece pidesi iyi. güveci, köftesi, pizzası berbat.
salata-kumpirci var girişin yanında. oraya erkeksen gir hacı. bi sene boyunca ordan yedim diye güldü bana yavşak arkadaşlarım. inadına ye amk. güzeldir orası.

şimdi geldik en cafcaflı in tiksindirici konuya. ülkücüler. birisi onlara kyk'nın ahlak polisi ve oranın sahipleri olduklarını söylemiş heralde. öyle bi havaları vardır ki. senin oldukları alan içinde kızlarla ne bileyim öpüştürmezler, samimiyetine izin vermezler ama kızları rahatsız etmeyi sever bu piç arkadaşlarımız. hep ağır abi takılırlar. bi de bunların yemekhanede bi masaları vardır. oraya oturma. yani piçler durduk yere olay çıkarırlar. olan sana olur, onlar sürüsüyle gezdikleri için. geçen sene bi kızla sorun yaşamışlardı bu masa yüzünden. bu senenin başında da grupça bi kızı dövmüşler diye duydum* bi masa yüzünden. inanırım abi.
ha bi de erkeksen, bunlar yılın başında tanışma toplantısı diye herkesi çağırırlar. istiyosan git ama ne ülküleri hakkında bişey öğrenirsin, ne de sana bi katkıları olur. muhabbetin çoğu asarımlı keserimli zaten. bi herkesin bildiği biz 9 ışık'a inanıyoruz falan derler. onu da çoğu açıklayamaz zaten. bunlarla ilgili son olarak, eğer o toplantıya gidersen, sakın bi kağıda ismini, telefonunu vs. yazma. etkinlikler hakkında bilgi diye isterler bunu ama işin foyası sonra ortaya çıkar, ocağa kaydetmek.
tabi aralarında iyi insan çıkıyor mu? nadiren. kılı kırk yarmak gerek.

ha bi de burda ülkücülere nefret beslediğim filan anlaşılmasın. türkçülüğü sonuna dek desteklerim. soyumla gurur duyan bir insanım. zaten gerçekte beni görsen, kırgıza benziyorum. benim nefretim ocaktaki bu ağır abi diye takılan orospu çocuklarına. bunlar kavga için birbirlerinin yanındalar. bağnazlık için birbiriyleler. onun dışında bi ülküleri yok. adam gibi adam ülkücü arkadaşım da vardı. gerçi o da alperenci çıktı ama. olsun.

son olarak yemekhanenin ordaki internet kafeye gitme. para kazandırma o orospu çocuklarına. bu kadar suratsız, bu kadar ipne, bu kadar yavşak bi işletme görmedim ben. zaten bilgisayarları bok gibi. oraya gittiğim her gün küfrederek çıktım. internete çok mu ihtiyacın var? gel benim görükledeki eve. 50 mbps 100 gb kotalı net var. ne yapıyosan yap.

have a good night.