bugün

atılım üniversitesi

şu an içinde bulunduğum üniversite. evet bildiğiniz şu an kütüphanesinden yazıyorum ve harika bir kütüphanesi olan üniversitedir. açıkcası tercih etmeden önce çok kararsız kaldığım "parayı veren diplomasını alıyor" şeklinde özetlendiği için belki de ama hep soğuk baktığım bir yerdi. ama gelip yaşanmadan bilinmiyor arkadaşalar.

bir kere kampüsü gayet güzel ha bir bilkent değil odtü değil belki ama en azından bir gazi de değil. olanakları geniş, öğrenci profili biraz vasat ama o da henüz gelişmekte olan bir vakıf üniversitesi olduğu içindir diye düşünüyorum.
ha kötü yanları yok mu derseniz elbette var. öncelikle ulaşım çok sıkıntı. resmen dağın başında. dersim erken bitti bi arkadaşlarla buluşayım derseniz en yakın mekana 1 satte ulaşırsınız. kampüs içinde drift yapan şahinler falan oluyo arada. bir de kışı çok soğuk oluyo bu şerefsiz inceğin allah yaşatmasın kimseye.
eğer şehir dışından burslu gelcekseniz olabilir ama şehir dışından buraya paralı gelen gelmesin. o kadar da netim. gelmesin abi.
evet biliyorum sen de sınav dönemi "en kötü atılıma gideriz" şeklinde gerizekalıca espriler yapıyordun. ama merak etme kardeşim biz de öyle diyorduk. yalnız değilsin.