bugün

jeffrey dahmer

beğendiği, gözüne kestirdiği erkekleri önce çeşitli bahanelerle elde eden, onları evine götürüp sarhoş ettikten ve tecavüz ettikten/beraber olduktan sonra öldüren, gözüne güzel gelen kısımları kesip hatıra olarak saklayan/yiyen eski bir seri katil, nekrofili ve yamyam.

ilk cinayetini 18 yaşındayken işledi. Kurbanını içki içmeye çağıran dahmer ona cinsel ilişki teklif edince kurban gitmek istedi ve dahmer da izin vermeyerek kafasına dambıl ile vurarak öldürdü. cesedini parçalayarak bahçesine gömen dahmer sonralaraı belli aralıklarla cinayet işlemeye devam etti ve işlediği cinayet sayısı 17'ye ulaştı. kurbanlarının büyük çoğunluğu zencilerden oluşuyor. eğer kurban listesine bakmak isterseniz: http://www.angelfire.com/...dsinmyfridge/Victims.html

tutuklanma sürecinde evine giren polisler de evin her yerinde parçalanmış ceset parçaları, kesilmiş başlar ve penisleri gördüler...
tutuklandıktan sonra dahmer, akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyerek bu yönde yargılanmak istediğini talep etmiştir ama yine de 950 yıllık hapis cezasından kurtulamamıştır (1991). hapishanedeyken başka bir mahkum tarafından saldırıya uğrayarak ölmüştür (1994).

görsel

bu dehşet verici seri katilin günümüzde bile adını bazı yerlerde duyabiliyoruz; polisiye kitapalrda, şarkılarda...

kesha'nın şarkısı da bunlardan biri. albümüyle aynı ismi taşıyan "cannibal (kanibal)" isimli şarkısında kesha sevdiği erkeğe "kahvaltı ve akşam yemeğimde erkekleri yerim. susadığımda ise kanlarını içerim. aşırı tatlı ol; öleceksin. evet, bir jeffrey dahmer gibi davranıyorum..." ve "ben bir etobur hayvan ve yamyamım." şeklinde sesleniyor.