bugün

el fetih camii ne ayakkabı ile giren mısırlılar

asıl zalimler, ölen yaralanan insanların mezhebine göre hareket edenlerdir. türkiye'de tedavi olmak için, can havliyle kendini dükkanlara evlere camiye atanlar olduğunda, camiye ayakkabıyla girdiklerinde tek lafları camiye ayakkabıyla girdiler demek olanlar, aynı olaylar mısır'da olunca orda camiye ayakkabıyla girilmesine bir şey demiyorlarsa bu ikiyüzülülük benim midemi bulandırır. insanlık için tehlikeli olan budur.

kendi ideolojilerine uymayan insanlar yaralanıp ölürken, kendilerini camiye attıklarında "terörist bunlar, grup seks yapmak için camiye girdiler" diyen kanla beslenen şerefsizler, aynısı kendi ideolojilerindekilere olunca birden akıllarına vicdanları geliyor. asıl dertleri yapılan zulüm değil, zulmün kime yapıldığı.

biz her türlü zulmün karşısındayken, onlar zulüm edilen ancak kendileri gibi düşünenlerse üzülüyorlar. bu kafadakiler dünya için tehdittir. türkiye'de insanlar ölürken yaralanırken gözlerini kaybederken, onları tedavi eden doktorlara bile terörist diyen, her öleni terörist ilan eden bu şerefsizler, şimdi gelmişler önceden camiye tedavi olmak için, canları tehlikede olduğu için girenlere "grup seks yaptılar alem yaptılar" dediklerini unutmuş, şimdi camiye tedavi için giren mısırlar üzerinden ahlak insanlık dersi veriyor.

siz vicdanı ahlakı kafanızdaki ideolojilerde çoktan öldürmüşsünüz. sizin için ne öldüren ne ölen önemlidir, sizin için sadece bunların dini önemlidir. öldüren sizdense alkışlar, ölen sizdense üzülürsünüz ancak. siz ahlaktan vicdandan insanlıktan yoksun toplumların yüz karasısınız.