bugün

dgs 2013

Bütün emekleri heba eden sınavdır.
bütün bir sene akşam işten 6 dan geldim 7de oturdum gece 1 lere kadar çalıştım, yıllık iznimi sınav öncesine getireceğim diye götüm çıktı, günde 3 er tane deneme çözdüm, türkiye geneli tasarı denemelerinde ilk 10 derecelerim var, son 2002 - 2012 dgs sınavlarının denemelerinde 1er 2 şer yanlış olur, hatta fuller, üstüne 30dk artırıp matematiği baştan kontrol ederdim,
Bugün bütün hayallerimi umutlarımı, koca bir senemi bağladığım, uğruna aileme, sevgilime, dostlarıma zaman ayırmayarak mesafe koyduğum bu mnakoduğum sınavına girdim.
sonuç olarak matematik; 7 8 boş, yaptıklarım arasında basit işlem hatalarıyla kaçan bi çok soru belki taş çatlasa 60 net, türkçe; en güvendiğim sözel mantıkta 12 sorudan 8i boş, totelde 20 25 arası boş bıraktım yetiştiremedim.
Bu muydu lan? uğruna günlerimi, uykularımı, zamanımı, duygularımı ertelediğim sınavın sonucu bu mu olacaktı? sınava girmeden önce en kötü x yeri tercih ederim derken, şimdi o x yer gelse bari dua edeceğim.
Sözün özü arkadaşlar hayattaki hiç bir şeyi ertelemeyin, günün kıymetini bilin, sevdiklerinizle doya doya zaman geçirin, televizyon izleyi, gezin, ertelemenize sebep olan şey gerçekleşmezse giden hayatınızın koca bir zaman olur ve gerçekten üzülürsünüz.