bugün

orospuluk beyindedir

namusun da sözde iki bacak arasındadır ya, bir de bunun dedikodusu vardır insanlar arasında;

genelde türk erkeklerinde görülen, kendini dinine bağlı sanan insanların kendi aralarında yaptığı sohbet. sabah akşam karı kızdan bahseden, voh yavrum şuna bak diyen; rakıları götüren 7 yaşından 70 yaşına kadar karşısına gelen ilişki fırsatına hayır demeyen, porno izleyen ve bahseden; lise üniversite yıllarında yada yaşıt yıllarda zinanın allahını yapan, yoldan geçen kadının götünü kesen; ulan seni bi tutsam.. ile sözlerini başlatan orospu çocuklarının yaptığı sohbet.
— bir de bu orospu çocukları, yazı bile yazıp zinanın kötülüğünden bahseder; kendi bulduğu amcığı sikiyor ya, siktiren kızlardan bahseder; sex sırasında mutludur ibne siktirenin sonrasından bahseder: bunların babasının gönlü nasıl rahat oluyor der. bir kadeh içkisini daha yudumlar. — hani erkek yapar ya kızı yatırıp çatır çutur; kız yapamaz işte; o kızdır çünkü zina yapamaz, nasılsa erkeğe mübahtır zina. bir kadeh daha yudumlar; arkasında doldur be meyhaneci diye bağırır şarkı, aklına evli barklı eski bir kız gelir; lisede üniversitede sevdiği kız, evlidir çocuğu vardır; ama bu orospu çocuğu onu düşünür, akşam gider sikini sıvazlar. nasılsa günah değil ya erkeğe, sıvazla sıvazlayabildiğin kadar evli barklı kadını. bir kadeh daha, devir içki de günah değil amk erkeğine.
— ramazan gelir, dini duyguları kabarır orospu çocuğunun, oruç tutar, tutamaz sıcak der şekerim var der, e sevaptır nasılsa erkek adamın bahanesi değildir, gerçeğidir. hemen der amk ibnesi; zina yapılır mı, bu ne şerefsizliktir. e ramazan nasılsa tuttur nereye tutturursan.
— açar dua okur, teraviye gider leş gibi gömlek kokusuyla teriyle bilir kişi. okur arapça bir şey ne der anlamını bilmeden, küfür yazsan arapça gider okur camide; nasılsa arapça, kesin allahın kelamıdır. bilir kişi allah allah diye bağırır, tertemizmiş gibi.
— çıkar ateistlere çatar, sanki kendisi deli ya dinine; fikirlerinin uyuşmadığına çatar, kendisini yüzde yüz haklı sanar, allah vardır aksi düşünülemez der, amk bilim adamı düşünemez insan beyninin farklı da çalışabileceğini. saygı gösteremez. gider döver sigara içeni ramazanda, basar restaurantı döver yemek yiyeni; kendisi temizdir orospu çocuğunun.
— daha neler yapar, çok bilmiş ayyaş din adamı