ak parti niçin oy kaybetmiyor

Lan önceden hastanede doktora gözükmek için gece 3 de sıraya giriyorduk. Bir donem Hastaligimdan dolayi her ay hastaneye gitmek zorumdaydim. Çektiğim eziyeti kelimelerle anlatmak imkansız. Adam bi dünya hastane yaptı eskileri yeniledi aile hekimi sistemini getirdi artık sıra falan beklemiyorsun. En azından insani bir boyutta bekliyorsun. Sirf bu nedenden dolayı oyum akpye. Bu ülkeye kim ne yapmış allasen ? Bizim millet harbi mal , ya postal yalayacak ya da banka hortumcularinin pesinden koşacak iyilik yaranmaz ak.

Peşin edit : olm siZ ya 15 yaşında bebe falansiniz yada balık hafızalı. Ne çabuk unuttunuz bu ülkede hergün bankaların hortumlandığını faizin yüzde yüz enflasyonun yüzde yüzelli olduğunu , parada 6 sıfır varken yabancı turistlerin dalga geçtiğini? Akp olmasaydı simdi imf ile kaçıncı stand by yapacaktik acaba? istanbul gibi şehirde metro yoktu amk. Şimdi sen diyeceksin ki sosyal devlet çerçevesinde zaten bunları yapması gerekir vergi veriyorum bilmemne. e be amina kodum şimdiye kadar vergi verilmiyo muydu neden hiç bir hükümet yapMadı ? Adamlar Cumhuriyet döneminde yapılan yolun, üniversitenin, hastanenin 10 katını yapmış hala konuşuyorsun. Demokrasi desen artık cunta darbe devri bitti. Darbecilere hesap soruluyor. Şimdiye kadar kim sordu? Terör bitecek neredeyse. Makarnaci koyun diye asagiladigin adam senden 10 kat daha akıllı. Asıl asagilanmasi gereken sensin kendini akıllı sanan cahil masonik sistemin popüler kültürün kölesi olmuş zombi seni !

Gelelim gezi mevzusuna, kendini burjuva beyaz Türk sanan götü boklu sözüm sana : istanbulu kurtarmak sana mı kaldı? Ben 5 kuşak istanbulluyum. Benim babam kuluplerde twist yapıp en nezih hatunlarla aşk yasiyorken seninki tezek yakıp eşek sikiyordu. Burdaki en beyaz Türk benim en çok bana soracaksiniz ! Birde kalkmış istanbulluyum diyosun istanbulu savunuyorsun. Istanbula bi faydan olsun istiyorsan siktir git köyüne istanbulda kurtulsun bizde kurtulalim. Yeter anasini siktiniz memleketin taksim bok kokuyor amk sizin yüzünüzden. Mal gibi elaleme maşa oluyorsun asıl koyun kim acaba !

ISte gercekler , afiyet olsun.

NOt : simdi sen beni gerici yobaz akpli falan diye yaftalarsin ama hicbir zaman parti tutmadim yobaz falan da degilim sosyal bir cevrem var hatta latin dansları yapıyorum. Bu ülkenin evladiyim iyi olmasini istiyorum sadece.