bugün

ülkücü hareket

Ülkücü Hareket, hiçbir şey istemeyenlerin, hiçbir şey beklemeyenlerin ruhları ve yürekleri ile süslediği, güzelleştirdiği kutlu bir kavganın eylemler bütünüdür.

Üç Hilalli sancağın ardında korkusuzca yürüyen, atalar yadigarı Al Bayrağı en yücelerde tutmaya yeminli Ülkü Ordusu’nun yılmaz savaşçılarının hareketidir.

Ülkücü Hareket Destanı, damla damla kanla yazılmıştır. Her anında, her saniyesinde uçmaklık bir yiğidin artık olmayan nefesinin gücü vardır. Bu nefes göğe yükseltir şanlı davayı. Bu nefesle dalgalanır Ay yıldızlı Bayrak…
Allah’ın adı vardır ki Başbuğ, gidilen yolu o nedenle “Allah Yolu” olarak adlandırmıştır.Hazreti Muhammed SAV. Efendimizin buyruklarıdır bu yola ışık tutan. Allah Kelamı Kur’an’dır rehber edinilen…

illaki içine bozuklar girmiştir girecektir. bu hareket bünyesine giren hatalı ürünleri düzeltmeye çalışır düzelmeyenler, doğru yolu bulamayanlar zaten kendi isteği ile ayrılır.ya da uazaklaştırılır (bkz: ocak dışısın)

Bu dava kutludur. Bu dava değerlidir. Bu daha uğruna can verenlerin imanınca güçlüdür.bu davayı eleştirenler eleştirilerini kişiler üzerinden değil de ideoloji üzerinden yaparlarsa daha yararlı olabilir.