bugün

fikret orman

Dün tüm uykusuzluğuma rağmen oturup sonuna kadar izledim Başkanı, uykusuz kaldım ama mutlu umutluyum ve biraz da endişeliyim...
Beşiktaşın 80'li yılların sonu ve 90lı yıllardaki başarılarını bilen Beşiktaşlılar da benim gibi heyecanlanmışlardır eminim. Kimse ile kavga etmeyen, sadece işine bakan, kendi yıldızlarını kendi yaratan ve istisnasız her taraftarın ikinci takımı olan veya sempati duyduğu Beşiktaş'a geri dönüyor olmamızın sinyallerini verdi dün gece.
Birincisi dürüst ve açık bir adam, herşeyi söyledi, populizm yapmadı, yıllardır söylediğimiz profesyonelleşme konusunda adımı ilk o attı. Kendisi başkanlıkta kalırsa önümüzün açık olduğunu söylüyorum.
Bir kısım taraftar müsveddesi kendisini eleştiriyor. Bu nası transfer bütçesi, eldekileri sattınız diyor. Anlamıyor bu arkadaşlar, demirören ve tayfası takımın tüm gelirlerine temlik koydurmuş yıllarca, yanı kazandığınız 5 kuruşu bile kendinize ayıramıyorsunuz. Yıldız diye lanse edilen bütün oyuncuları takıma dahil etmesine rağmen birinin bile borcunu ödememişler. Adam higuain'ingeldiği meksika kulübunden tutun da quaresmanın bonservisine kadar herşeyi ödemiş. Kangren olmuş ferrari ve diğer meseleleri çözmüş, takım ne yapıyor diye dönüp bakacak halde değilken 3. olmuş takım, oğuzhan ve olcay gibi iki değer kazanması da cabası.
Ayrıca serdal adalıcılara şunu söyleyeyim, serdal adalının beşiktaşa başkan adayı olması ve desteklenmesi skandaldır, rezalettir. Adalı hakkında şikeye karıştığından dolayı 15 aylık hapis cezası var, mahkemelerce verilen. Böyle bir cezaya çarptırılan adam başkan adayı olamaz kardeşim Beşiktaşa fenerbahçe değil burası. Nasıl içinize siniyor, nasıl kabulleniyorsunuz.
Demirören takımın her yönden içine etmiş, göz boyamak için yaptığı transferler sayesinde yıldız futbolcu kölesi bir ergen taraftar modeli oluşturmuş üstelik.
Son olarak şunu söyleyeyim, Beşiktaş hiçbir zaman yüksek maliyetle getirdiği yabancıdan faydalanamadı. örnek mi? guti, q7,carew,ailton,kleberson,ricardinho...dünya paralar verildi bu adamlara.
beşiktaş kendi oluşturduğu yıldızlar veyahut mütevazi adam gibi adamlarla bir yerlere geldi.örnek mi: maf, bobo, münch, ferdinand, zlatko yankov.
kuntzu bilirmisiniz siz stefan kuntz'u? kuntz anlatır bu takımın yapısını, bu taraftarın ruhunu.
hala q7, serdal başgan diye inleyenlerde bi siktirip gitsin artık.