bugün

futbol adam bıçaklamaktır

futbol adam bıçaklamaktır, futbol adamlığı unutmaktır. futbol nasıl olduysa bu memleketin eskiden; hiç adını duymadığı bir yerde hiç adını duymadığı insanlarla ilgili trafik kazası haberlerini izlerken bile hüngür hüngür ağlayabilen insanlarını alıp; gaddar, ruhsuz, soysuz, şerefsiz insanlar haline getirmeyi başarmış araçlardan biri haline gelmiştir.

entry sonu; yazarın notu:

dün hatay'da resmi yalanlarla 46, gerçekteyse yüzün üzerinde Türk Vatandaşı öldü. dünyanın başka herhangi bir yerinde olsa hayat durur, ulusal yas ilan edilirdi. bizde televizyonlar haber bile geçmedi. insanlar bir kaç saat sonra gs-fb derbisine kilitlendi. maçtan sonra hem fenerliler sokaklara dökülüp sevindi, hem cimbomlular... hatta biri bıçaklandı.

hayat durdu. akıl durdu.

özetle akp nasıl %50 alıyor belli oldu. artık bizler yufka yürekli duygusal inanlar değiliz. aslında insan bile değiliz. bu hale getirildik. bu sözümü üzerine alınan herkesin ta amına koyayım. insanlığınızı, zihniyetinizi, şerefinizi, ait olduğunuz vatana-millete bağlılığınızı sikeyim. bu kadar net söylüyorum. şerefinizi sikeyim.

insanlığımdan ve türklüğümden utandırdınız beni. aslında sadece sizinle aynı kanı taşıyor olmaktan utanıyorum. türklüğümden ya da insanlığımdan değil...