bugün

5 mayıs 2013 israil in şam saldırısı

filistin davasını yahudilere satan cemaatçi barzoların boku onu buna sıvamaya çalışması ne gaddar hoş.

nonoş hocanız değilmiydi mavi marmara'da ölenler için "ne işleri vardı orda?" diyen...

heriflerin yüzsüzlüğü artık şirazesinden çıktı.

amerika ve israil'e defol diyen insanlara hakaret edip sonra müslüman - mış gibi davranmaya devam edebiliyorlar.

not: gene başka kanaldan bazı uyanıklar da "esad devrilirse türkiye cennet olacak" balonunu üfürüyor... bunlar da cemaatçinin laciverdi.

esad'a karşı savaşan öso içindeki numunelik amerikan özel güvenlik şirketlerinin uzmanları ve arap paralı askerler dışındakilerin ezici çoğunluğu "kürt" ayrılıkçılar. kuzey ırak ile birleştirilecek federal bir kürt devleti için suriye 3'e bölünmeye çalışılıyor. plan tutarsa sıra türkiye'ye gelecek.

ahlaki yönlerini bir yana bıraksak bile (egemen bir komşunun toprak bütünlüğüne başka devletlerin çıkarı için kastetmek aşağılıkça bir davranıştır.) reel-politik açıdan birinci önceliğimiz ırak'dan amerika'nın çekilmesini sağlamak ve güneydoğu sınırını sağlama almakken biz terör saldırılarının kaynağı olacak ikinci bir otorite boşluğu ile kaos bölgesi yaratmaya çalışıyoruz. biz dediysek lafın gelişi tabi iktidarı işgal eden akp ve kürtçü cemaat koalisyonu bunu yapan.

alevisi, sünnisi, hristiyanı, ateisti hiçbir "türk" suriyenin toprak bütünlüğünü kaybetmesinden fayda sağlayamayacak aksine çok ağır bedeller ödenecektir.

suriye operasyonu için ayrılıkçı ve cemaatçı kürtlerin kendilerini yırtarcasına destek vermelerinden de anlayabilirsiniz.

kendinize soracağınız soru çok basit;

"hiç kürtçü türk'ün çıkarına bir şey ister mi?