bugün

azmış dul karı

türk toplumunda kendisine geniş geniş yer bulan bir fişin yapıştığı kadındır.

karı kısmını bir yana, azmış kısmını bir yana, dul kısmını bambaşka bir yana bırakarak devam etmek gerekirse şayet(burada hadiseyi ciddiye almış oluyoruz);

türkiye'de kadın olmak zaten zor bir iş arkadaşım. "kendinizi bir günlüğüne kadın yerine koyun ve kadınlara acıyın" veya "kadına şiddet uygulayan erkek değildir" şeklindeki kadınları gizli mesaj ile daha da aşağılayan saçma "kadına şiddete karşı kampanyaları" da gözönüne alarak bu ülkede kadın olarak birey hayatını yaşamanın zorluklarını pekala görebiliyoruz. bir de üzerine başarısız bir evlilik geçirmiş ve özellikle de bunun ardından ayakları üzerinde durmaya ve kendi hayatını kurmaya çalışıyorsa kadın daha da bir eziliyor, yazık.

özetlemek gerekirse cüzdanında "ne zaman kimi sikeceğim mi belli" diyerek kondom taşıyacak kadar azmamış, hele hele "kan gelmişse, can gelmiştir" mantığı ile sabi-sübyana göz dikecek(burada ufak bir hüseyin üzmez göndermesi vardır) kadar da aciz duruma düşmemiştir.

sabaha kadar azsın, akşama kadar azsın arkadaşım o bahsi geçen dul kadın. kendisi gibi 22 kişi daha bulup da 12 yaşında bir erkek çocuğa tecavüz etmeyeceği kesin bir kere. en azından emsali yok.

bu yaşıma kadar hiç tecavüze uğramadığım gibi rızamın haricinde en ufak bir cinsel yakınlaşma da yaşamadım.

kendi öz kızına sarkan orospu çocukları var lan bu evrende. bi düşün bunu, sonra gel de gene konuşuruz be gülüm.