bugün

1 mayıs 2013

görsel

bu fotoğrafı provokasyona twitter’da da devam edenlerden aldım. adamlar kendi “yoldaşı” tarafından kafasına taş yiyen birini polis yaralamış ve hatta öldürmüş gibi göstererek kahraman ilan etmişler ve kocaman yazılarla “katil devlet hesap verecek!” yazmışlar. kimmiş bunu yapanlar? sosyalist yeniden kuruluş partisi… ulan siz bu kafayla devam ettikten sonra binlerce kez kurulsanız ne yazar?!

şimdi de kahramanımız serdal gül’ün arkadan gelen bir taşın kafasına isabet edişini izleyelim, http://videonuz.ensonhabe...osterici-arkadasini-vurdu

edit: görüntüyü tekrar tekrar izledim. şahsın vurulduğu anda hamle yapan bir polis kafamı karıştırdı. o an gaz bombası atıyormuş gibi duruyor. eğer ki durum böyleyse ve basın bunu bile bile yanlış lanse ettiyse onların da allah belasını versin.

ama, kaçıp gitmek varken polise saldırmakta direten ve kafasına gaz bombası yiyen biri hakkındaki ve devletimize "katil" yakıştırması yapanlar hakkındaki görüşüm hiçbir zaman değişmeyecektir. sen karşındakinin kafasını yarmak için hamle yapıyorsan, kendi kafanın yarılacağını da hesap etmiş olmalısın.