bugün

game of thrones

3x04 ile acayip gaza getirendir.

--spoiler--

vay bu jaime'nin başına gelenler diyerek başlamak istiyorum. adamın elinin gitmesi mi dersin, at sidiği iÇirilmesi mi dersin başına gelmeyen kalmadı. geÇmişte yaptıklarına karşılık ilahi yunivors diyorum. ama iri ablamız brienne imalı bir biÇimde bana neden yardım ettin? diyerek ortaya Çıkan sessizlik ardından bir aşk fena olmaz diye düşünüyorum.
ah be sansam ah be saf kızım benim! biraz arya'dan örnek alsan ne olur? margaery ağzından girip burnundan Çıktı yakın arkadaş olalım, kardeş gibi olalım diyerek. hadi oradan! joffrey de ayrı saf hatta cersei'nin dediği gibi kukla. hem piÇ hem de kukla. ama margaery'nin ninesine lafım yok. acayip kafa kadın. arkandayım nine reyis!
gelelim daenerysim targaryenime. seni bilerek sona sakladım. allahım valyrian is my mother tonque diyerek keltoş herifi morartması mı diyeyim yoksa dracarys bebisimin adamı haslamasından mı bahsedeyim... tek kelimeyle harikaydı. askerleri gaza getirmesiyle bana bile bir haller oldu. biri kalk hadi savaşa gidiyoruz dese depar atarım sanırım ayrıca theon'u oyuna getirip yeniden yakalanmasını sağlayan adam yanılmıyorsam misfitste yer alan iwan rheon

--spoiler--