bugün

bugun variz yarin yokuz

--spoiler--
şike soruşturması sürecinde "bizi siyasi olarak yargılıyorlar,amaçları fenerbahçe ye cemaati sokmak" diyen aziz yıldırım'ı akp niye aklasın?

fenerbahçe son kale dedi lan aziz yıldırım.bu neyin kafası?hatta chp tarafından istanbul belediye başkanı adayı yapılacağı iddia edildi.

ironiye bakın siz.akp aziz yıldırım'ı aklayacakmış.he he öyle.

(bkz: ak parti nin aziz yıldırım ı aklama planı/#19319221)
--spoiler--

buyurmuş kişi, o halde şu sorulara cevap vermesi gerekir.

- tapelerde, görüntülerde ya da şike davası gerekçeli kararı'nda herhangi bir siyasi imgeye denk geldin mi?

- amaçları fenerbahçe'ye cemaati sokmak ise ferit şahenk, mehmet ali aydınlar ve nihat özdemir kim? ülker neden spor salonu yaptı?

- madem gerçekten öyle bir amaçları vardı ve aziz yıldırım karşı çıktı, o halde aziz yıldırım cezaevindeyken yeni yönetimin içine tekrardan neden cemaat ve hükümete yakın insanları koydu?

- aziz yıldırım cezaevindeyken neden apar topar mecliste 6222 sayılı yasadaki ceza süreleri büyük ölçüde azaltıldı? yani oyun oynanırken kurallar neden değişti?

- 58. maddenin değişmesini gündeme ilk getiren nihat özdemir ve sonrasında o'nu destekleyen, maddenin değişmesini isteyen spor bakanı suat kılıç değil miydi?

- şike davası sürerken, etik kurulu raporları ortadayken, tff'nin küme düşme maddelerinin gece yarısı operasyonuyla iptal edilmesi gibi bir saçmalığa siyasi otorite nasıl oluyorda tek kelime etmedi?

- yıldırım demirören'i tff'nin başına getiren kimdi?

- başbakan platini ile neden özel görüşme yaptı?

- ve son olarak, şampiyonlar ligi'ne apar topar sponsor olan yapı kredi bankası (koç grubu) bu talimatı kimden aldı? rakam 30 milyon dolar...

iddiayı savunmaya devam edersen soru adedi artarak devam eder.

bu ülkede insanların gözünün içine bakıla bakıla aptal muamelesi yaptı belli kurumlar. kapiş?