bugün

pkklilarin bayramina dönüşen nevruz

Pkk'lilarin her yil biraz daha fazla sahiplendigi bahar kutlamasinin, bu yil apoyla yapilan kafa kol el ense g.te parmaktan sonra artik resmen ilan edilen kürdistanin âdeta mujdeleyicisi kabul edilecek sekilde, baharin gelisini kutluyoruz goruntusu altinda pkk bayraklarini rüzgârda dalgalandırarak apo pezevenginin emir ve yönlendirmeleri dogrultusunda pkk'lilarin resmî bayramina donusmesidir.

Acı olan sey sudur ki binlerce sehit, yillar suren ic savas ve katledilen bebekler dahi unutularak, unutturularak baris mesajlariyla boyanip altin tepside yine bize sunulan apo ve pkk'lilari kendi adi cikarlari icin benimseyip, bu basindaki ne verirse bagrina basan halka da benimsetmeye calismis bir hukumetimiz var ve ne yazik ki bunu basarmak uzeredir.

Ama en acı olani da sudur ki olmasi gereken tarafsiz ozgur ve halkci ozelliklerini asla tasimayan basin da bu ozellikleri tasidigini soyleyerek gerine gerine gezinen basin da tum bu pkk surecini siradanlastirip legallestirerek ve dahi sevimlilestirerek izleyicilerin ve halkin bilincaltina sokmaya calisan basin da ayni basin. Utanmadan vicdan muhasebesi yapmadan iclerinde tek bir turk bayragi olmayan, pkk renkleri ve apo resimleri tasiyan bayraklari sallayanlari coskuyla kucakliyor.

(bkz: haberturk)
Yaziklar olsun sizin gibi gazeteciye de televizyoncuya da bunlarin hepsinin müsebbibi olan buyukbaslara daa bunlarin hicbirini fark etmeyip her seyi kabullenebilen halka da.