bugün

kitiara blue lady

4. nesil yazar (bozuntusuymuş).

öncelikle, 40 kişilik kontenjanı dolduramayıp çaylakların gitmesine vesile olan ulular ulusu koskoca sözlüğümüze müteşekkirim.
ne feykim ne de misafir, ilk entrymi 03.04.2007 08:15 tarihinde yazdım, ancak programda söylediğim gibi vermek zorunda olduğum 13 dersten (çift dönem aldım) dolayı sözlüğe pek girme fırsatım olmadı.
evet kısa boyluyum ve mıymıy bir tipim. düzeltmek isterim, boyum bir arkadaşımızın yazdığı gibi 1.24 değil 1.50. bundan yüksünmediğim gibi, topuklu ayakkabı giymemek gibi bir kabahatim de mevcuttur. bu tarz eleştri yapan ulular ulusu sözlüğümüzün deniz baykallarına da söyleyecek söz bulamıyorum.
zirveye katılışımda kötü bir niyet yoktu, parmak kaldırışımda da. zaten sadece 2 kişi parmak kaldırdı. beni eleştirenlerin hepsi orda olsaydı (ki hiçbiri değildi) ve hepsi parmak kaldırsaydı, ben onların haklarını yemiş olsaydım bu bileti seve seve kendilerine hibe edebilirdim.
ayrıca oraya kalktıktan sonra beni tebrik eden ve sen bunu haketmiyordun demeyen organizator guruhuna teşekkürü bir borç bilirim çünkü daha önce birçok kişinin bahsettiği gibi okanın bileti vermesine mütevellit el kaldıran kimse yoktu...