bugün

burçlara inanan insanların zeka seviyesi

astroloji, türkiyede bilim olarak kabul edilmese de yurtdışındaki bir çok üniversitede bölümü, kürsüsü olan bir alandır. ayrıca astroloji sadece burçlar değildir, fal hele hiç değildir.

gök cisimlerinin hareketleri, konumları insanları etkiler. hiç düşündünüz mü ya da farkettiniz mi dolunayda daha duygusal oluruz. daha önce bizi etkilemeyen şeyler etkilemeye başlar. bunun sebebi dolunay zamanında gel git olur, insan vücudunun %80 i de sudan oluştuğu için bu gel gitten etkilenir.

burçlar ise, sizin doğduğunuz anda gök haritanızda hangi gezegenler nasıl konumdaysa, sizin genel olarak karakteristik özelliklerinizi belirler. bu kader demek değildir. sadece hayatınıza dair önemli ip ucu verir. ayrıca bir insanın 4 burcu vardır. sadece dış burcuyla değerlendirilemez bir insan. dış burç, iç burç (yükselen burç), ay burcu ve doğduğunuz andaki 2. etkili burç insanın karakteristik özelliklerini belirler.

zeka seviyesine gelince de, astroloji ile ilgilenenler sadece burçlara odaklanmamışsa zeki ve akıllıdırlar. gök cisimlerini takip edip, açılarını görüp bağlantı kurabilme, kısaca gökyüzünü okuyabilme yetenekleri vardır.

ve kaldı ki hiç kimse hiç kimsenin zekasını yargılayamaz, tartışamaz. herkes kendi zekasından sorumludur.