bugün

balkan göçmeni olmak

dağdan inme maymun ırkının üzerinde yorum yapmaya yetkisi olmayan olaydır. Vakti zamanında anadoludan göçüp devleti ve dinini yaymak için çaba sarfeden insanların torunu olmaktır balkan göçmeni olmak. Balkan göçmeni zaten bu toprakların sahibiydi, zaten türktü. Sözlükte görüyoruz ki maymun ırkına mensup o.ospu evlatları bir şekilde balkan göçmenlerine bok atmaya çalışıyorlar.

Balkan göçmenleri çok acılar çekti, son kaleleri düşmesin diye canını ortaya koydu onlar, onlarda sürgün yedi, onlarda eziyet çekti, pek hümanist sözlük yazarlarımız bunlardan hiç bahsetmezler, çünkü onlar kürtçülerdir. Hümanizm bahanedir.

Son olarak maymun dönmesi yavşaklar kim oluyor da göçmenler hakkında yorum yapma hakkına sahip olabiliyor? Kimse. Bu toprağın sahibi onlardı, sonradan gelen yok, sonradan gelen sizsiniz amk gebeşleri.

Edit: balkan göçmenlerine ev verildi diyen kekolar, siz kaçak elektrik kullanırsınız, depremde yıkılan evlerinizin yerine yenisi yapıldı verildi ses etmezsiniz, batıdan gelen yardımları pazarda satarsınız, üstüne utanmadan devlete çamur atarsınız. Bunları da konuşalım.