bugün

üst kattaki komşuya mektup

Sevgili üst kat komşusu;

Seninle taşındıktan resmen 5 ay sonra tanıştık. Bi insan en fazla senin kadar kacabilir komşusundan yani pes artık komşu. Ev arkadasım sırf tipini merak ettigi icin 15 dakika kapı kitledi, inmedin ya komşu, göremedik ya seni. Ta ki tesadüfen bizim kapıda seni yakalayana kadar.

Komsucugum öncelikle evin icinde 15 metrelik topuklu ayakkabıyla gezmen bize tam bir Çin iskencesi. Sanırsın kafamıza çivi çakiyorsun ne biliyim matkapla delik acıyorsun gibi.

Sonra son ses arabesk müzik açıp icerleniyorsun ya. Üzülüyoruz komşu. Evde kalmışın acini anlıyoruz ama biz de genciz psikolojik travmalar geçiriyoruz, ağlıyoruz komşu. Son care seni Esra erol icin cesaretlendirmek diye düşünüyoruz.

Ha bi de her gece nasıl beceriyorsan artık bilmiyoruz evin belirli noktalarında eşya deviriyorsun ya hani odumuz patlıyor komşu. Nasıl ayarlıyorsun bilmiyoruz ama evin en sessiz zamanına denk getirmeyi başarıyorsun. Biz de bi ev yıkılıyor aman yarabbi naralari, deprem mı oldu panikleri falan.

Bi de tuvalette özel konuşmalarını yapma biz hepsini duyuyoruz.

Bunlar dışında iyisin. Bizle konusmuyosun havan kime bilmiyoruz biz de sana meraklı değiliz zaten. Bi koca bulup evlenmen dileğiyle.

Sevgiler.