bugün

intikam

1. yağmurun (beren saat) yatırım şirketine gece vakti siyah tayt ve siyah deri ceketle girip gizli dosyaları ele geçirmesi gerçekten enteresan olmuş. koskaca, memleketin en büyük yatırım şirketindeki güvenlik önlemi demek bu iki kıyafet parçasıyla hiçe sayıla-biliyormuş ha!!! bravo!!!

varoş bir semtte devlet okulunda öğretmenim bizim okula cam açık kalsa da içeri kuş girse alarmlar ötüyor. güvenlik şirketi devreye giriyor vs. kuşlara söyleyelim siyah tayt giysin.

2. daha dizinin 2. bölümü ama bu bölümde en az 3 kez "bu iş çok uzadı" repliğini kullandılar. pardon hangi iş? maşallah kadın 2 günde 2 kişinin hayatını kaydırdı.

3. yine başrol oyuncusu kızımızın, kendisine yardımcı olan hakan beyin range rover arabasına nasıl gizlice bindiği düşündürücü. casper mübarek. bir de koca istanbul'da sen nereden buldun onun arabasını da gizlice bindin de ensesine yapışıyorsun kuzum?

4. şahika hanımın 6. hissine hayranım, yağmurla ilgili şüphe uyandıracak tek bir şey bile yokken "bu kız da bir şey var hissediyorum" diyebiliyor?? daha bir de araştırılıyor.

5. ayrıca hakanın önce tekneyi satın alması sonra da arkadaş sıkıntısı çektiği bahanesiyle sen benimle partilere gel ben de sana tekneyi geri vereyim demesi ilginç. buna gerek kalmadan uyumsuz iki arkadaş da olabilirlerdi.