bugün

gs gibi geçmiş bjk gibi taraftar fb gibi sağlam

başlık yanlış değerlendirmedir.

al editör kardeş üstteki entryleri refere etmemiş oldum.

şimdi gelelim silinen yazıma;

entariliye cevaptır;

bir takım yalanlar karalamışsın adına da asalet demişsin.

bir bakalım neler yazmışsın;

demişsin ki fenerbahçe şike yaptı. e hani nerede şike? hangi maçta? de ki şu maçta şöyle şöyle oldu da şikeydi... diyemezsin ki zira yok.

ama bak fenerbahçeli aslanlar gibi trabzonun şikeli maçlarını bir çırpıda sayıyor.

19 maçta şike tespit edildi deyip 3 futbolcu yargılayan özel yetkili mahkeme kararını mı ciddiye alacağız? o mahkemeye göre genelkurmay başkanı terörist suçlamasıyla sanık, terör örgütünün eski 2 numarası ise tanık hatta bir rivayete göre teröristbaşı da tanık.bu mahkemenin davalarını mı ciddiye alacağız?

fenerbahçe şike yapmadı ama ts ve gs bol bol her sezon şike yapıyorlar bunu cümle alem biliyor.ayrıca fenerbahçe bişey daha yapmadı gs camiasının yaptığı gibi anahtarlarının bir kopyasını cemaate vermedi.vermediği için özel yetkili mahkemenin yani özel görevli cemaat mahkemesinin operasyonuna muhatap oldu.ortada delil var mı? 1 tane somut delil yok.belki belki zorlarsan trabzonun sivasa göndermeye çalıştığı teşvik'e dair şüpheler var iddianamede.bir de laz bakanın trabzona örtülüden gönderdiği 6 milyon euro var ligin son 6-7 haftasına girilirken.ki onlar da zaten trabzonun sorunu.

dolayısı ile bu söylemlerin içi boş.

gelelim diğer yazdıklarına;

polis arabalarını ters çeviren taraftar demişsin. bir takım arabaları ters çevirdi taraftar da o arabalar polisin değildi daha doğrusu o arabalar emniyetindi de o arabalara sahip olması gereken polisler polis değildi zira fethullahın polisi olursan bitmiş maçta taraftar gayet güzel biçimde kendi takımını alkışlarken durup dururken tribünlere biber gazı sıkarsan taraftarı galeyana getirirsen o taraftar da senin kafanı kırar arabanı da ters çevirir yakar.helali hoş olsun.az bile yaptılar.maç biter bitmez staddan ayrılan çoluklu çocuklu taraftarlara bile biber gazı sıktılar çıkışta.görüntüler hala internette dolaşıyor.az biraz izan sahibi olan herkes gerçeklerin farkında.

gelelim son yalanına.aslında buna bişey yazmak da gereksiz bu bir insanın göstere göstere nasıl sahtekar yalancı olabileceğinin basit bir kanıtı.zira ortada ne bir tükürme var ne de hakeme top denmiştir.

tükürme yalanına daha fazla girmiyorum zira görüntüleri izleyen her normal insan gerçeği görmüştür ama top dedi geyiğine girmek lazım.elin yabancısının kültüründe birine tepki göstermek hakaret etmek istediğinde ibne demek ibne işareti yapmak yok.bu bize mahsus bişey.çünkü elin avrupalısı için eşcinsellik gayet olağan bir eğilim.tercih bile demezler zira eşcinselliğin doğuştan bir hormonel farklılık olduğunu bilir elin gavuru.o tür algılar bize mahsustur birine hakaret etmek istersek aşağılamak istersek onu ibne olmakla itham ederiz.

meirelesin o işaretine gelirsek, o işaret sadece türkiye sınırları içinde ibne işaretidir kapıkule'den çıktığında böyle bir anlamı yoktur.zira portekiz'de o işaretin sıfır korkak etkisiz manalarına geldiğide pek çok yerde söylendi ki meireleste bunu açıkça ifade etmiştir.

haliyle ortada ne hakeme bir ibne söylemi vardır ne de tükürük ama işte insan sahtekar olmaya görsün birde eziklikle birleşince o hırs insan gözünü kör eder olmayanı varmış gibi görmek ister buna kendini şartlandırır.şaşırmıyoruz.gs'lileri anlıyoruz yada en azından anlamaya çalışıyoruz.

sonuç itibariyle sevgili (#18175526); cemaatin kucağında oturana asil demezler 'entari giy godoş' derler.bilmem anlatabildim mi?

bu kapak sana yeter kanaatindeyim.