bugün

en zor günlerde fenerbahçe ile olan aykut kocaman

aynı aykut kocaman, takıma geldiğinden beri 90 milyon euroluk transfer yaptırdı, şampiyonlar liginde iki defa takımı rezil etti, cebimizden çıkıp kaybettiklerimizi geçiyorum, ezikliği yüzünden, kişisel hırsları yüzünden hiç kazanamadıklarımız ne olacak?
geçen yıl sırf bu takımı alexsiz de şampiyon yaparım hırsından kadıköy'de şampiyonluğu verdik, spartak maçında çıldırttı, adamlar en çekindiğimiz adam alex diyor ama kadroda yok alex, 2. maçın son 30 dk sında oyuna alıp götünü kurtarmaya çalıştı ama onu da beceremedi, CL gitti...
bir de harcadığı adamlar var; geçen sene emre ile alex in oynadığı yerde dün sezer le selçuk oynadı, inanılmaz... harcadığı bu 2 adamın yerini sanki doldurabilecekmiş gibi, tonla para harcadı yönetim, tükürdüğünü yalamamak için! krasic gibi bir yıldızı juventus gibi bir takımdan alıyorsun ama adam neredeyse ilk 11 de maça çıkmıyor, elazığ maçında bile oynatmadı, sanki adamı göztepe-pendik maçları için almışlar. stoch bizi geçen sene kaç maç kurtardı, adamı futboldan soğuttu dangalak. alex'i gönderebilmek için 2 sene sistemi bahane etti, gs maçında sow dışında 18'de forvet yok. Bir teknik direktörün yapması gereken, takıma yalnızca teknik taktik vermek değil, takımı hazırlaması, TAKIM oluşturabilmesidir ki bu sığır bu konuda resmen SIFIR, çok gs deplasmanı izledim ama geçen haftaki gibi ciddiyetsiz bir fener hiç izlemedim ben, bunun kadroyla alakası yok, gerçeği söyleyemeyenler, hemen oyunculara yükleniyor, onları yönetmek kimin işiyse? bir de bu sığırı başarılı buluyolar, geçen sene alex antrenör olsaydı bu takım şampiyon olmazsa ben hiçbir şey bilmiyorum, bu sene de dahil.. ama ne yazık ki bunları söyleyince, evde kıçını kaldırmadan 'TARAFTAR' lık yapanlar bizim Fenerbahçeliliğimizi tartışır.. neymiş, sezon ortasında hoca değiştirmek bu sezonu kaybetmekmiş, bu sezonu zaten kaybettik, aynı geçen sene olduğu gibi, ama bunu görmek onlar için renklere saygısızlık oluyor, sanki tövbe Ya rabbi, aykut dingilini Allah göndermiş gibi Fenerin başına.. görünen o ki, Aziz başkan, kocamal la elele gitmek istiyor bu klüpten, en kısa zamanda olsa iyi olur çünkü tribünler bile birbirine sarmaya başladı, bundan daha kötü ne olabilir ki?