bugün

f tipi film

devrimci sanatın nasıl işler başardığını ülkemizde belki ilk kez görüntüleyen filmdir kendileri. uzun süre sonra sinema salonun tıka basa dolu olması bir işin ne kadar güzel ve ne kadar ahlaklı yapıldığının açık göstergesidir. buradan birilerini eleştirip onlar üzerinden gitmek istemiyorum ama sokaktaki çocuğa da milyon dolarlar verseniz o da film çeker size,ki kimlerden söz ettiğimi anlamışsınızdır.
on tane ayrı yönetmenin neler yapacağını ortaya koymuştur bu film,lakin en önemlisi tecritin nasıl bir şey olduğunu bilmeyen insanlara neler yaşatabileceğini gözler önüne serebilmiştir. şunu açıklamakta fayda var,bu filmde kimse ücret talep etmedi,reklam yapmak için çuvallarla para harcanmadı,hatta istanbul büyükşehir belediyesi filmin afişlerini yasakladı. böyle bir ortamda daha ilk günü olmasına rağmen hemen hemen gösterildiği her sinemada seansların biletleri önceden bitiyorsa,iyi bir film diye buna denir.
grup yorumun neler yaptığı ve neler yapabileceği ortadadır,ne mutlu bize ki bunca olan şeyin hesabını soracak olan halk çocukları var düşüncesini grup yorum akıllara bir kez daha kazımıştır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar