bugün

alevilerin sanki teröre biraz meyilli olması

Nedeni pek bilinmemekle birlikte alevi vatandaslarimizin terore sanki biraz meyilli olmasi durumudur. Simdi bakin, ibrahim kaypakkaya aleviydi, gecenlerde patlayan ibrahim cuhadar aleviydi. Dhkp-c uyesi teroristlerin cogu alevi. Corum ve tokat gibi alevi nufusun fazla oldugu illerden cok sayida terorist ciktigi bilinmekte. Tunceli'yi hic saymiyorum bile, hemen hemen hepsi teror sempatizani. Ha sonradan cogu ateist olmustur dogrudur orasi ayri ancak durum maalesef boyle.
Simdi burada dusunmemiz gereken sey su; aleviler neden teroru seciyor?
Alevilerin dislanmasindan dolayi mi yoksa aleviler'deki maneviyat eksikliginden mi?
Bunlarin yaninda, avrupa'da terore acikca destek veren alevi federasyonlarinin da bu duruma etkisinin oldugunu dusunmekteyim.

zenit: alevi gorunumlu ateistler her zaman yaptiklari gibi hakaret ederek, sacma sapan giriler girerek nasil yaratiklar olduklarini gostermislerdir. Burada kimseye hakaret edilmemistir. Hepsi birer tespittir ve hepsi dogrudur. Cikin birtanesini yalanlayin madem. Biri de moderatore bagirmis. Lan bu sozlukte peygamber'e dahi edilmeyen hakaretler kalmadi, hangisi silindi? Bu hakaretleri yapanlarin coguda suan bu basligin altinda entrysi bulunan tipler. Zorunuza gittiyse guzel.