bugün

akp nin 60 yolsuzluk dosyası

ya zaten bunlar belliydi olayidir. oyle yolsuzlukları senın yanına bırakır mı bu halk. bak ne guzel http://vatanhainleri.wordpress.com daki buyuk düşünürler yorumlarını yapmıs. yanında da usta dedektifler araştırmaları yapıp yolsuzlukları gün yüzüne cıkarmıs bizleri aydınlatmıs. ama bir şey yapmayı unutmus. e bunları mahkemeye cıkarmamıs, ya da versin kanıtları bana, ben gıdıp vericem mahkemeye, vermessem şerefsizim. verilsin yargıya kimin ak kimin kara oldugunu herkes ögrensin. ama yok lan yargıda da akp'nin eli var. hem ben yanlıs anlamısım olay benım sandıgım gıbı değilmiş.

bu basarılı senaristler yine akp'nin yapmıs oldugu herseyi yolsuzluk olarak meydana cıkarmıs. zaten bu akp de bir bok yapmadı, bu canım turkiye'me. hep varsa yoksa dinci, şeriatcı, aşırıcı aynı zamanda bölücü, cumhuriyet düşmanı, atatürk düşmanı, pkk sempatizanı adamlar cıkarmıstır ortaya.he bir de o tayyip yok mu o tayyip. oyle lan oyle ben de şimdi araştırdım. istersen kaynaklarıda verim, ama elimdeki kanıtlar mahkemeye cıkartamayacagım kadar çok, yanı bunu mahkemede bile karara baglayamayız en iyisi ben hemen yargısız infazi gerçekleştireyim.

not: ne a'cıyım ne b'ci. ben de birçok turk vatandaşları gibi turkiye'nin sahip oldugu butun değerleri ilelebet mudafa ve muhafaza etmesini istemekteyim. sürekli büyüsün vatanım. hiç bir devletin baskısı altında kalmasın yönetimim. ölmesin mehmetciğim. ve bu yüzdendir ki ben de yapılan yanlışları görmeye kimin ne oldugunu öğrenmeye calısıyorum. ama bunları yaparken de kimseye bok atmadan tarafcı olmadan objectif bir davranıs sergilemeye çalısıyorum. ama herkesin bildigi gibi her zaman her gördüğümüze inandiğimiz zaman araştırmacı ruhumuzu kaybedip, taraf tutar oluyoruz anıden. körükörüne bağlanıyoruz bir görüşe. o yuzden bu siyaseti herkes çok iyi biliyor ya(!)