bugün

çorabım kaçmış uhular mısın diyen bayan

aslında hemen oracıkta, azıcık bile sorgulamadan, kuytularda empati kurmadan yargılanmaması hatta yadırganmaması gereken bayandır.

bu dünyadaki en kurnaz mucit kim dese birileri, hiç tereddüt etmeden çorap ve balon mucitleri derdim. çünkü osursan çorap kaçar, tekmelesen balon patlar. ha babaö bir daha al. (not: ha babam)

öte yandan uhu da önemli tabi. ama çok kurnaz bir mucit değilmiş uhunun mucidi. uhu yani. sonuçta o bulmasa ben bulacaktım, ihtiyaç çünküsü.

tüm bu afedersin yarrak gibi doneleri aynı potada erittiğimizde, her kaçan çorabın atılacağını düşünsek herkesin bütçesinin sikilip patoz olacağını söyleyebiliriz. onun yerine uhulamak, uhularken biraz da kafa bulup kendini monika beluci sanmak bana çok mantıklı geliyor. elde var 1. bu hanım kız da çorabını uhulayanlar sonuçta, çok üzerine gitmesek iyi yanisi.

haaa şu da var ki; davasında sonuna kadar da haksız bayandır! sen yollu musun hanım kız? kendi bacağına ancak filler değemez. sen fil misin? sen uzman mısın sen bilirkişi misin? o kadar sinirlendim ki hesap bile soradım hanım kız! hanım kız!
güncel Önemli Başlıklar