bugün

sözlükteki muhafazakar tandans

ağzından salyalar akıtarak karşıt düşüncedeki diğer insanlara ,bir mezhebe,bir topluma,bir düşünceye saldıran bir gruptur bu ayrıca.bunların babalarını biz nerde görmüştük,maraş katliamında,çorum katliamında,malatya katliamında ,bahcelievler katliamında, 16 mart katliamında, o zamanlar internet yoktu bu şeref yoksunu mahlukar yüzlerini gizleyip gizlice işler çeviriyorlardı şimdi bunların veledleri internet başında yüzünü göstermeden diğer sağduyulu insanlara saldırıyorlar.
savunması da bu beyinsizin en asabi insanı bile güldürecek cinsten
neymiş bazıları da kutsal değerlere hakaret ediyormuş
ben haşa böyle bir şeye rastlamadım
ama adama demezler mi ulan gerizekalı bir dangalak böyle bir şey yaptı diye sen ne boksun ki çıkıp islamın koca bir mezhebine hakaret edebiliyorsun.
(bkz: dün boktun bugün koktun)
bu çıktığı deliğe geri sokulması gereken mahluk bu dünyada geçirdiği 20 bilemedin 25 senelik aciz birikimi ile binlerce yıl geçmişi olan bir mezhebe hakaret edebiliyor hatta onu sapkınlık olarak değerlendirebiliyor.
sözlük moderatörleri eğer bu gibi entrylere bir son vermezseniz burası seviyenin iyice düştüğü bir yer olacaktır zira kimsenin başkasının düşüncesine hakaret etmeye hakkı yok haddinizi bilin.