bugün

okumayacalisiyosanbosunakasma

#16791008 öyle bir yazmış ki saha çıkıp kaleciyle karşı karşıyayken topu auta atasım geldi.
olum yaparız demi lan? inanmayla başlar diyosun yani? 15 maç nedir ki demi? amına çakarız bile ortaam varya anaaa sen nediyon yaa!!1 ben de çok umutluyum valla. sikerzi allah belamı versin alayını sikeriz. ben maçlara da gitmeyi düşünüyorum ortaam sayende o kadar gaza geldim ki, 2002 den kalma bi muştam var. onu da götürelim mi? baktık iş sıkıntıya girdi adamların kaşına gözüne indiririz amk.

olum eyvallah güzel diyon da, bi sakin, bi serin gel dokuzuncu nesilim, brc markam! olum 15 maç diyon, içerde diyon dışarda diyon, hiç aklına gelmiyo amk içerde de dışarda da çakarlarsa ne derim, o entryi nereme saklarım. bilgisavar vardı götüme kaşık sokucam dedi pezevenk, takımı bahane etti, spartağa bizi siktirdi. şimdi sende öyle bi konuşuyon ki gene gidip sıfır çekecez diye götüm tutuştu. ya bi durun hacu, gaz falan iyidir de az mantıklı mütevazi olunmalı. öyle daha mantıklı yol alınmaz mı?

ayrıca baktım da kadroda herkes on numara da unutmuşsun heralde, teknik adamı göremedim? hatırlatayım aykut kocaman!

not: ha bu arada ankara sakarya meydanında şampiyonluk gecesi, sarı lacivert meşaleleri yakıp galatasaraylıların arasına dalacak kadar fenerbahçeliyim! yada o kadar malım! artık hangisini şeedersen. selam ederim.