bugün

oğlak burcu kadını

burçlarla çok fazla ilgilenen biri değilimdir ama ekşi sözlükte başlığı görünce bi baktım aman allahım sanki biri beni anlatmış sayfalarca. dumur oldum tabi. diğer entryleri de okudum ve genel özelliklerinin hepsinin bünyemde mevcut olduğunu farketttim. sonra üşenmedim acaba tesadüf mü diye diğer burçları da okudum ama yok gerçekten doğduğun tarih karakteri belirliyormuş. artık ay mı güneş mi oraları bilemicem. bunalımda geçirdiğim şu günlerde davranışlarıma bir kılıf bulduğum içinde sevindim ne yalan söyleyeyim.

mesela yıllar süren bir ilişkim bitti ve ben hala seviyorum yani ayrılığı karşı taraf istedi. en yakın arkaşımla geçenlerde buluştuk bana çok iyi görünüyosun hiç dağılmamışsın dedi. dışardan bakıldığında aşırı derecede normal görünüyorum. sanki hiçbirşey olmamış gibi. ama içimde sanki kancalı bıçaklarla lime lime ediyorlar bütün organlarımı. öyle acıyo içim ama sadece sen bide içime sor dedim geçiştirdim. en yakın arkadaşıma bile nekadar zayıf durumda olduğumu gösteremedim. her zaman güçlü görünmeye çalışmak. kolay güvenmemek. benim suçum değil bu doğduğum günle ilgili.

sinirlendiğinde gözü kimseyi görmeyen biriyim. öyle bi gözüm kararıyo ki kendim bile kendimden korkuyorum. tanıyamıyorum kendimi. çok sinirlendiysem ağzımdan ne çıkıcağını asla kestiremezsiniz. ağzımdan tek küfür çıkmadan ana avrat sövmekten beter laflar edebilirim. ama sinirim geçince de pişmanlığımdan kafamı taştan taşa vururum bugünlerde sık sık yaptığım gibi. sonuçta sevgilimden ayrılma sebebimde bu ağır laflarım oldu. buda benim suçum değil doğduğum lanet günle ilgili.

not: bu entryi girerken yarıda bırakmıştım ve şimdi tesadüfen gördüm. sevgilimlede bugün barıştığımız için amaçsız bi entr olucak benim için zira bunalımda başlayan yazım içimde kelebeklerin uçuşmasıyla son buluyor. oğlak burcu olsan bile hayat çok güzel.
güncel Önemli Başlıklar