bugün

dünyanın en iyi mesleği

Mankenlik ajansı işletmek.

Bir kere piyasayı tanıyıp sistemi kurdunuz mu beleş paralar akmaya başlıyor. Direct booking diye bir şey var mesela. ABD'deki bir mankeni Hindistan'daki defileye gönderiyorsunuz. işin uzunluğuna göre ortalama 1000 dolar trink hesabınıza yatıyor. Piyasayı tanıyorsanız, ofis tutmadan, sekreter parası vermeden, manken evi açmadan, fatura kesmeden ayda iki üç direct bookingle gül gibi geçinebilirsiniz.

Ajans olarak işler tıkırında olduktan sonra da iyi para geliyor. Fıstık gibi kızlarla, dalyan gibi delikanlılarla o bar senin bu kulüp benim gezmeler, orda burda boy gösterip hava atmalar, her gece bir defile, gösteri, reklam filmi galası vsde eğlenmeler de cabası.

Dünyanın her yerinde manken olsun ajans olsun sanatçı olsun tanıdıklarınız oluyor muhakkak onları ziyarete falan gidiyorsunuz bol bol geziyorsunuz.

Üstelik gizliden mankenleri para babalarına çaktırmadan yollayıp iyi komisyonlar da alabilirsiniz ama bu işin pezevenklik kısmı ve piyasada ismi olan ajanslar pek yapmazlar, en azından çok gizli yaparlar.

Kendiniz de duruma göre erkek veya kadın mankene sulanabilirsiniz, o reddederse öbürünü denersiniz, elbet birisi cevap verir, tabi işleri usulüne göre yapmak yoluyla ve adınızı çıkartmadan.
güncel Önemli Başlıklar