bugün

müşteri hizmetleri temsilcisi

En gıcık yanları papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp sorunuza cevap verememeleridir. Turknet çalışanları bu gruptadır mesela. 4 ay boyunca bir sözleşme örneğini fakslayamazlar ama o sözleşmeye dayanarak sizi icra ile tehdit ederler. Üstelikte kesinlen faturalar arasında 14 ay vardır. Daha da tuhafı aradaki 12 ayı nerelerinden uydurdukları da asla bilinemez. 95 dk telefonda bağırır çağırırsınız, şirketin genel müdüründen kapı görevlisine kadar saydırırsınız ama cevapları değişmez "bizi yetkili kişi arasın bilgi doğrulama yapmamız gerek"...

Sekreterleri biraz insan kızdır. birşeyler yapmaya çalışır ama bu arada sizi turknet'i arayan başka bir müşteriye bağlar. Sizde nihayet bir yetkili buldum diye karşıdakine bağırıp çağırır sonrada o karşıdaki garibanında sizin gibi mağdur bir müşteri olduğunu anlarsınız. Facebook sayfalarına gider hakaret yağdırır BTK ya şikayet edersiniz. Sonunda sekreter sizi birine bağlamayı başarır ve 4. ayın içinde sorun çözülür.

4 ayda zorla size gönderilen faks ve sözleşme örneği ne hikmetse 3 - 5 gün sonra BTK dan size gelen cevapta eklidir.

Sonuç: Müşteri hizmet yetkililerine gırtlak patlatmayın. BTK ya şikayet edin. Sıkıntıya siz gireceğinize birazda Turknet'in poposu tutuşsun.