bugün

türk kızlarındaki genelleme gerizekalılığı

cümle içerisinde "türk kızı" etiketi varsa, kızlarımız; suya atılmış ekmek parçasına atak yapan balıklar gibi üşüşüyorlar. biraz da o yüzden purovakatif lokomotif başlık açtım.
en basit savunma cümleleri ise, "yhaa senin annen de türk kadını deyil mii, kız kardeşin de türk deyil mi ama"
minik kuş bak şimdi, tümevarım metodu ile genelleme yapıyoruz.
sen nasıl bir hanzo görüp, kazağı kendinden opsiyonel, kıl yumağı için türk erkeği minvalli eleştiri hakkına sahipsen (ki hanzolar çoğaldı hak veriyorum size), aynısı senin hemcinsin için yapıldığında neden feryadı koparıyorsun!?

azıcık tepeden bak olaya. sanırsın savaşın ortasında bıraktık seni.
genellemeye dahil değilsen müdahil de olmayacaksın. hatta bu cümleyi mayalarsak, tatmin edemeyeceksen tahrik etmeyeceksin.
yoksa klavye orospusu olursun kezbanım.
öyle italyan çüküüüü italyan erkeğiiii diye sağda solda feryat edip ardından türk erkeklerine de eli sikinde abazan dersen senin elinin nerende olduğunu sormak da bana düşer.

murat boz tarzı sanatçılara gel beni sik diye feryat edip, murat bozla yanyana durduğunda yavru kedi gibi pısırık duracaksan olmaz.
tatmin edemeyeceksen tahrik etmeyeceksin
böyle yaparak kümeyi genişletiyorsunuz. a birleşim b kümesi oluyor. sonunuz hayrola. evrensel küme yaptım yer misin bacım!?

acaba bu gerizekalılığın altında tabu yatıyor desem?
sorgulamıyorsunuz. sorgulasanız zaten genellemenin dışında olup da kancaya takılan ufak bir yeme gelen sazandan da farkınız kalmıyor.
demek ki olta atsak, balıklar viraaaaa.

kızlar bu arada size müjdem var.
benzer gerizekalılık erkeklerde de mevcut.

(bkz: 0 5 lik pınar suyunda kanatlı hayvan kalıntısı)
(bkz: izmir tulumunda kanatlı hayvan etine rastlanılması)
0 5 lik pınar suyunda kanatlı hayvan kalıntısına inanmıyorsun da, izmir in güvenini alabilmiş pınar markasında, tek bir devlet raporu ile etlerinde kanatlı hayvan olduğuna nasıl inanıyorsun!
nasrettin hoca fıkrası gibi resmen.
kazan doğurmuş işte.
(bkz: akp döneminde artan sahte gıda ürünleri)
ee sütlerin zehirli olup olmadığını araştıran Laboratuvarlar kapatılıyor da neden aynes gibi yandaş ürünler üstelik de halkın sağlığı ile oynanarak piyasaya sürülebiliyor?

babalarınızı anlamsızca eleştiriyorsunuz ya bazen, beni hiç anlamıyor neyim diye. hah orada beyin sulanması+empati eksikliği dibe vurmuştur.
beyin sulanmasını ise şöyle açıklayabilirim: [bu beyin sulanması aslında çok ciddi mevzu. iş-üretim bazında ele alacak olursak inovasyonu yok ediyor...]

adam sizi büyütmek, evladının her daim mutlu olması için çabalamış. iş güç koşturma karın tokluğu derken sizi unutmuş olabilir. nasıl mutlu olabileceğinizi unutmuş olabilir.

hani feyisbukta falan dalga geçiyorsunuz ya;
(bkz: 40 yaş üstü facebook kullanıcısı) ahaha büyük harflerle yazıyor mal diye.
4 kelimeyi 40 saniyede yazar tarzı yorumlar görmek de mümkün. lan sikik işte adam seni doyurmuş büyütmüş, orada 4 dakikada "oğlum" "evladım" yazan ana babanın o samimiyetini, bir de köy pazarında malını satan köylünün samimiyetini hiçbir şeye değişmem ben.
ha tat alabiliyorsan 3 sn de "sni sevrym öptm" yazarız. tatmin olabiliyorsan ne mutlu sana.
2 elinle 1 siki doğrultabilmen için çabalamış, senin facebook diyebilmen için kullandığın bilgisayar gökten vahiyle mi indi!?

burada da sizin empati yoksunluğunuz öne çıkıyor.

birini eleştirecekseniz önce izleyin, sonra ne yapmaya çalıştığını anlayın sonra da empati kurun.
bu aşamaları atlarsanız, "neden nefes alıyoruz amına koyum kalp yorulmuyor mu hiç!?" aromalı eleştiriler üretmeniz beklenir sizden.

ne yalan söyleyim sazan.avi çok güzel oluyor.
bir tanesi de demedi ki, aga peynirin içinde et kalıntısının ne işi var, olm su içiyorum tavuk eti ne alaka lan diye.
teey teey.
galiba sorunumuz demografik coooorafik ürolojik pisişik falan.