bugün

biradetbeyfendi vs mbaran

bir fıkra vardır:

-hoca hoca gördün mü bi tepsi baklava gidiyor
-bana ne amına koyim
-ama sizin eve gidiyor?
-e sana ne o zaman yarram?

anlayamadığım, şu ortamda bir adamın yazdığı entry ler dışındaki otunu bokunu araştırıp üstünde başlık açmanın mantığı. ha diyorlar ki şöyle entry im siliniyor böyle mallık yapılıyor efendime söyleyeyim şu şekilde yetkili olunuyor vs. gariptir bu tür söylemlerde bulunanlar çoğu zaman aynı yazarlar. uzun zamandır takip edip fark ettiğim bir şey bu. buraya liste yazıp burada yapılanı yapmak istemiyorum ama size bu tür mevzulardan bahseden adamların nick lerini yazarım.

sonra diyorum ki, ulan ben mi çok düzgün sözlük kullanıyorum yoksa bu adamlar mı çok arıza! sözlükte ağır küfür eden bir adamım, çoğu zaman küfrü yerine cuk oturturum çoğu zaman da küfrün bokunu çıkarırım. bugüne kadar bokunu çıkardığım birçok küfürlü entry açıklaması ile birlikte silindi. ki hepsi de çok doğru kararlardı. kim sildi bilmiyorum ancak çoğusunda benim iyiliğime hamlelerdi çünkü çok fena abartıyordum.

ben de aykırı yazarım ben de ironi kasarım ben de küfür ederim, ben de yeri gelir biradetbeyfendi yi eleştirir hatta kendisine ayar veririm, o da bana verir, ama tutup da ardında neler saklıyor, deşmem. şu ortamda sınır entry ye kadar olmalıdır. entry yi aşıp bir adamın niyetini anlamakta daha ileri adımlar atarsan senin de bahsini ettiğin o "sözlüğü çok abartıyorlar yeaa" diyen güruhtan bir farkın kalmaz. ha istisnalar olur arkadaş edinirsin efendi efendi muhabbetin olur amenna. ama şu bana böyle yanlış yaptı o benim kalbimi şöyle kırdı vay efendim benim entry lerim hep haksız siliniyor, arkamdan iş çeviriliyor yeaa diye mızmızlanmak da orospuluk mu desem bebelik mi desem saflık mı desem ne desem bilemedim. ama bence "arkanızdan iş çevirebilirler her adama güvenmeyin bak bana böyle oldu yaa" itirafına en uygun kelime saflık olsa gerek. dostum, sanal aleme hoş geldin. ne bekliyordun amına koyim...
güncel Önemli Başlıklar