bugün

gaziantep te bıçaklanarak öldürülen doktor

alçakça öldürülme nedeni, hastanın ölümüne neden olmak olmayan genç doktordur. olayın aslı henüz anlaşmıştır. şöyle ki ;

"Dr.Ersin 84 yaşında, kanser hastası bir amcaya şifa vermeye çalıştı, amca sağ salim hastaneden çıktı, son evre olduğu için tekrar hastaneye yatırıldı, öldü. 17 yaşındaki torunu, ölümün verdiği acıyla, bir anlık sinirle öldürmedi Dr.Ersin'i.

Olayın aslı şu:

Dr.Ersin hastanın ölümünü rutin bir işlem olarak rapor etti. Ancak torunu, dedesinin MAAŞI VE BAKIM PARASI KESiLECEĞi iÇiN ölümün yetkililere BiLDiRiLMEMESiNi BUYURDU. Dr.ERsin Rutin işlem olarak hastanın ölümünü bildirdi. Torun MAAŞ VE BAKIM PARASI KESiLECEĞi iÇiN Dr.Ersin'i tehdit etti, 10 gündür tehditler devam ediyordu, Dr.Ersin Başhekime durumu bildirdi, bir sürü kapı olduğu , yeterli sayıda güvenlik görevlisi olmadığı söylendi. Saldırgan 3 gün boyunca elinde bıçakla hastanede Dr.Ersin'i takip etti. Olayın olduğu gün sabah 8'de ameliyata başlayan Dr.Ersin, saat 12'ye kadar ÜÇ AMELiYAT YAPTI. Yemekhanede yemeği beğenmedi, aşağı indi, hemşirelere ' Yemek söyleyelim' dedi. Ellerini yıkarken ARKADAN, ÜÇ KEZ, BIÇAĞA HER SEFERiNDE FARKLI AÇILAR VEREREK, DÖNER BIÇAĞIYLA HUNHARCA BIÇAKLANDI. KATiL, DOKTORUN BAŞINDA KAN KAYBINDAN ÖLMESiNi BEKLEDi, HERKESi TEHDiT ETTi, BAŞTA KiMSE YAKLAŞAMADI. ÖLECEĞiNDEN EMiN OLUNCA GiTTi. ÇÜNKÜ 17 YAŞINDAKiNiN EKMEK KAPISINI KAPATTI. ONU BiRAZ DAHA YAŞATIP ÖBÜRÜNÜN BEDAVADAN YAŞAMASINI SAĞLAYAMADI" Dr. Cem Atik.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar