bugün

zynga poker

türkiye'de on kişiden yedisinin kullandığı uygulama. lakin kimsenin 10m'den fazla çipi bulunmuyor. kitabını yazabileceğim bir oyundur bu. yaklaşık 5 yıldır her fırsatta oynuyorum, zamanımın amına koyuyorum. şimdilerde facebook illeti yüzünden 9 yaşında çocuklar gelip oynuyor bu oyunu. ya da ağır abazan abilerimiz kız düşürmek için. üstad ne güzel söylemiş, bi işe girince hakikaten bokunu çıkartıyoruz. neyse,

bu oyun zynga'nın oyunudur. zynga dünyadaki en çakal oyun yapımcısı bi şirkettir bunu unutmayalım. kartlar her zaman sistematik dağıtılmaktadır. oyunu siz oynamıyorsunuz aslında. zynga oynatıyor size.

eğer oyun oynarken artık oyun exp vermiyorsa yavaşça uzaklaşın oyundan. kazanma ihtimaliniz %10'un altına düştü demektir. kısacası zynga, ''siktir git olm 9 saattir burdasın'' demektedir.

el gücü göstergesi'ne inanmayın birader. tamamen psikolojik baskıdır.

bu oyunda psikolojik baskının amına koyarsınız. fiş ve altın al! bu yazıyı oynadığınız sürece görüyorsunuz. göremediğinizde ise bilinçaltınıza işliyor. dikkat edin derim.

am yalakası oyunculardan uzak durun. şikayet edilip hesabınızı askıya aldırmayın.

''babanızın oğlu da olsa'' kimseden çip almayın uzaktan bi tanıdığım çip satıyor. yok, sadece ismi ''çip satıyor''. adam günlük 500lira dolandırıyor insanlardan.

koleksiyon öğelerini almayın. çip almak için yaptığınız bu eylem, şansınızı azaltacaktır.

sabırın 5 harfini de tamamen öğrenin. yoksa oynayamazsınız.
güncel Önemli Başlıklar