bugün

buse terim

bugün çirkin bir hashtag'le twitter tt'si olmuş kimse.

uzun zamandır duyuyordum moda ile ilgili blogu olduğunu. hatta beyaz'da konuk olduğu programı da izlemiştim. o gün bile merak edip açıp bakmadım bloguna. bugün hashtag'den sonra bakayım bir dedim.. fakat hakikaten de bakılası değilmiş.
peki neden?

channel çantalar, louboutin ayakkabılar, hally hansen ojeler, a4 kuaför vs. he kuaförde dolabı varmış. ya bu neyin kafası? bunları alabilecek olan insan.. bloga bakarak mı alışverişe çıkar.. parası olan insan gider bulur zaten modayı. bu neyin kafası?
sokak modası diye bir kaç fotoğrafa baktım. bildiğin palyaço.. he belki modadır ama blogları okuyarak giyinen insanlara değil o moda.. o açılış senin, bu gala benim, after party, night party gezen insanın modası.. e o insanlar bakıyor mu bu bloga? 2000 takipçisi varmış. e benim de twitter'da 1500 takipçim var..

amber lee ile röp. yapmış. amber lee de canım benim saf saf cevaplar.. dolabının olmazsa olmazı channel çantasıymış.. hemen koşup channel alıyorum hemen. babamın arabasını satarsam rahatlıkla 2 channel çanta alırım. ya da birini luis vitton mu alsam.. çeşitleme olur?

her neyse bu buse terim'deki kafa neyin kafası?

babamın adıyla bir yerlere gelmiyorum demek için hazırlanmış bir tezgah. he bir de kendini oyalamak için işte bir oyuncak.

sonuç olarak buse terim'in ülkenin önde gelen spor adamlarından birinin kızı olması dışında hiçbir vasfı yok. terim'in kızı beni enterese eder mi? etmez!