bugün

tecavuzculer hadim edilsin kampanyasi

en saçma kampanya.

tecavüzcülerin çoğunun temelinde daha önceden bastırılmış duygular yatar. bunun sebebi de çocuklukta gizlidir. bu kişiler ya çocukluğunda yeteri kadar eğitim görmemiştir ya da bu kişilerin çocukluklarında bir olay yatmaktadır.

örneğin, artvin bölgesinde 2002 yılında yakalanan bir seri tecavüzcünün temelinde çocukluğunda yaşadığı bir arıza yatar: bu adamın çocukluğunda annesi ile babası seks yaparken adam, yani çocuk da o sırada yanlarında imiş. yani çocuklarının önünde seks yapan iki angut ebeveynden gelen bu çocuğa büyüyünce yaptıklarından dolayı şaşmamak gerek.

ikinci bir örnek, bu daha tanıdık: melissa p. meşhur yatmadan önce 110 fırça darbesi kitabında çok açık belirtti bunu:

--spoiler--
çocukluğumda hiç cinsel eğitim almamıştım, televizyonda azıcık müstehcen bir sahne çıktığında bile babam kanalı değiştiriyordu. herşeyden önce erkek vücudunu çok merak ediyırdum. içimdeki cinsel duyduları bastırmaktan yorulmuştum ve hazzımı daha fazla kontrol edemiyordum. herşey bir patlama noktasına gelmişti.
--spoiler--

tamam, tecavüzcüler aslandır, kaplandır demeyeceğim; onları topluma kazandıralım da demeyeceğim, zira hepsi arızalı beyinler. ama bir ceza düşünülüyorsa hiçbirşey gözardı edilmemeli.