bugün

aile ile yaşamak

gerçekten aile ise, huzurdur..

eve girerken kapıyı çalabilirsiniz, yemek kokusunu içinize çekebilirsiniz.. salonunuzda rahatça oturabilirsiniz. bütün dünyanız odanız değildir. duş alacaksanız banyoda serili halıları kaldırmak zorundasınızdır.. erken uyanacaksanız, ertelediğiniz alarma güvenmeyip, uyanacağınız saat kaç olursa olsun, odanıza girip " kalkmıyor musun ? saat geçiyor "diyen bir anneniz vardır.. annenizi erteleyemezsiniz çünkü.

canınız konuşmak istemiyorsa, sessizliğinizi, konuşmak istiyorsa da gevezeliğinizi dinleyen bir kardeş vardır.. kazandığınız paranın her kuruşuna bereket getirir aile ile yaşamak.. eve eli kolu dolu gelmenizin bir anlamı vardır çünkü. elinizden poşetleri alacak insanlar vardır evinizde. sevgilinizle kavga ettiğinizde, " değmezdi zaten" demeyecek, gerçekten ama gerçekten sizin için endişelenecek insanları hemen baş ucunda bulabilmektir ve daha da önemlisi bunu bilmektir..

aile bir yük değildir, aile bir külfet değildir. aile candır, aile her şeydir.. eğer gerçek anlamda bir aileye sahipseniz, başka hiçbir insana ihtiyacınız yoktur.. ve aile ile yaşayarak, bu insanları her daim yanınızda bulabilirsiniz..

hepsinden öte, huzurlu aileye kavuşmak için bir bedel ödemişseniz ve ödediğiniz bu bedel babasızlıksa, aile ile yaşamaya paha biçilemez..

ama siz yine de, aile ile yaşamanın kıymetini anlamak için ne bir bedel ödemeyi bekleyin ne de bu entry'nin sizi içlendirmesini..

öpüyorum..