bugün

küpe takan erkek

ilgi çekmek için takan erkektir. ortam meraklısı erkektir. yani doğal hali ile dikkat çekemeyip, dikkat çekmek için farklı yöntemlere başvuran erkektir.
neden böyle olduğunu kısa bir örnekle açıklayayım.
babuş nasıl olmuş dedi. dedim ne nasıl olmuş erkan. abi dedi deldirdim. artık karısı kızı hepsi peşimde olacak dedi. dedim kulağından bahsediyorsun sanırım. evet dedi. ilk 30 saniye hiç birşey demedim. sadece suratına baktım. ağır hareketlerle tabakamdan sigaramı çıkarıp yaktım. ilk dumanı suratına doğru üfledim. evet abi dedi. ne düşünüyorsun dedi. senin gibi delikli adamı düşünmeye değmez ama fikrimi almak için gelmişsin geri çevirmeyeyim dedim. iltifatmışcasına saol abi dedi.
topmusun olm dedim. neden abi dedi. dedim gerek yok böyle şeylere. kulak deldirmekte neyin nesi. zekan ile ön plana çık dedim. seni beğenen böyle beğensin. hem eksi yönleri çok fazla dedim. iksrey cihazından geçerken ötersin. kafanı iki direk arasından sokamazsın, annen baban kulağını çektiği zaman acıtır gibi nasihatlar ettim. ama abi yavuz sul... kess dedim. bana demogoji yapma dedim. ben sana küpe takmanın zararlarını anlattım dedim.iyi düşün dedim. kızlarda küpe takıyor dedim. hem saçın uzun hemde küpelisin.
haklısın abi dedi. yol aldı ve gitti.
ben ona değilde bu gençlere ibretle bakıyorum. bu küpe takan gençlere. hepsi farklı olacam diye aynı tip milyonlarca insandan bi farkları yok. hani farklılık...