bugün

parasız kalınca yapılacaklar

1 evde yapılan ekmek arası ile işe okula vs gitmek. zira taze ekmek arası hıyar ve domatesin, kuru poğaça ve açmalardan daha lezzetli olduğunu göreceksiniz.

2 sigara içmemek zira para olmayınca sigara içilmeycektir, o gün daha bir güzel nefes alacaksınız, güzel bir çiçeği koklayın o gün aslında ne kadar güzel koktuğunu anlayacaksınız.

3 gidebildiğiniz yere kadar yürüyerek gidin, velhasıl otobüslerde taksilerde bakmaya tenezzül etmediğiniz güzellikleri göreceksiniz, o cami kocaman ve şaşalı gelecek, cıvıl cıvıl sevgililer, yaşlı tonton nineler daha bir güzel görükecek.

4 yapmayı aklınızdan geçiremediğiniz bir delilik yapacaksınız, çünkü paralı olduğunuz zaman var olan o zehir gibi kaybetme korkusu yerini anı yaşama, ve her an dan eğlence çıkarmaya sizi meyil edecektir.

5 ve parasız kalınca, o kağıt parçasız kalınca telefonunuz olmaz, durmadan kötü haberler almazsınız, görüşmek istediklerinizin kapısına gidersiniz onlara sürpriz yaparsınız mektup yazarsınız ne bilim farklı olur işte parasız kalınca yapılacak şeyler.

edit: ben bunu bir başlığın altına yazmıştım bu ne oyundur hacılar ?