bugün

21 aralık tan sonra güneş batıdan doğacak

büyük patlamada demir oluşmadı deyip akabinde dünyaya demir gökten geldi diyen adamın hikayesidir. oğlum gökten geliyorsa demir, büyük patlamada oluşmuş gökten geliyor. Kara deliklerin ise ne olduğu belli değilken başka bir evrene açıldığı iddiaları da gariptir. Mesele bu iddiaların garipliği ve dinin bu iddialara alet olması da değildir aslında. Mesele Motor sporları kulubunde böyle bir konferansın olmasıdır. Artık ve malesef ki bu ve benzeri sivil toplulukların kendi işleriyle uğraşmayı bırakıp böyle konferanslara yer vermesidir. Malesef ki hükümet aksini yapan sivil topluluklara yaşam hakkı tanımıyor, öldüremediklerini de marjinalleştiriyor. Tekrar bilimsel meseleye dönersek eğer, Dünyanın manyetik davranışının değişmesi dünya var olduğundan bugüne değin zaten devam etmektedir. yani yeni veya kıyamet alameti değildir.

işin siyasi kısmına geri dönersek Tayyip'in lüzumsuz bir ton üniversiteyi neden açtığı da belli olmuştur. Rektör bu herife plaket vermiş. Motorsporları kulubu çağırmış bu hacıyı, sanki ralli pilotuymuşçasına kulup etkinliğinde plaket almış. Tey tey.

Tamam kıyamet kopacak, buna çoğunluğun itirazı yok da böyle hurafelerle bilimsel düşüncenin içine edip üzerine üniversitede bu olayların olması esasında gerçekten kıyametin kopacağının habercisi olmasın insanoğlu iyice mallaştı, yok olmalarının zamanı geldi diye?