hasır altı edilen belgeler

iddianamede yer alan ancak kamuoyu tarafından dillendirilmeyen, gazetelerde göremediğimiz haberler, iddialar...
bu linkte görebilirsiniz ben fazla detaya inmeden haberle ilgili yorumumu yazayım: http://fb.me/10eW9usGk

şimdi türk futbolu şikeyle yatıp şikeyle kalkıyor ve şike denilince sadece fenerbahçe'nin adı geçiyor. şike eşittir fenerbahçe gibi bir algı yaratılıyor. yönetimde farkında bunun ki, düşürün bizi diye veryansın ediyor. çünkü olası puan silme cezası gelse, diğer takımlar bundan en az zararla kurtulurken, fenerbahçe daha fazla etkilenecek. olayın maddi yanını geçersek itibar denilen şey kalmayacak. bugünde gördüğümüz gibi bazıları fenerbahçe'ye havlamaya devam edecek diğerleri ise suçsuzca köşelerine çekilecek.

haberde okursanız, geçen sezon trabzonspor'un ne yaptığını göreceksiniz hiç dillendirilmeyen. trabzon milletvekilleri şimdi kupayı almaya çalışıyorlar ya ince ince, buna zaten başlamışlar geçen sezon. başbakanı köşeye sıkıştırmaya, oy kaybederiz diye korkutmaya, onu geçtim muhalefet milletvekilini dahi kullanarak yapmışlar bunu. yani yeri gelmiş iktidara, yeri gelmiş muhalefete yavşamışlar. şampiyonluk için herşeylerini vermişler.

evet bunlardan daha vahim olanı da ne biliyor musunuz? bu adamlar 1 trilyona bitirecekleri işleri, 6 trilyon olarak gösterip devletten para almışlar. evet, bizim cebimizden çıkan vergiler bunlar. bu adamlar bu parayı devleti kandırıp almışlar. daha bunun üstüne ne denir ki...

ön not: bunlar iddianamede yer alıyorlar. adamlar kesin suçludur demiyorum ama ortada böyle iddialar var. evet o iddianemede yer alanlardan dolayı fenerbahçe yargılanmadan suçlu bulundu.

sön sözüm: söz konusu fenerbahçeyse gerisi teferruattır bazı havlayan köpekler için.