bugün

bir kızın ilk sevgilisi olmak

hem çok iyi hem de çok kötüdür. birde her iki koşulda da sizi evleneceği erkek gibi görmektedir çünkü kendisini hep bu şekilde alıştırmıştır. iki seçeneği açarsak,

şöyle ki;

1- kız daha önce sevgilisi olmadığı için çok mu kıskanacak, çok mu sıkacak, sizden nasıl bir mesaj trafiği bekler, neler yapar neler yapmaz kısımlarını düşünürsünüz önce. sonra genelde tapulu malı gibi kullanmaya ve değiştirmeye başlar sizi. Bu sizi deli etse de katlanmaya çalışırsınız ve katlanamaz ayrılırsınız.

2- kızın daha önce sevgilisi olmamıştır; kimseyle de bir şey yaşamamıştır, sizi çok sıkmaz, çok rahatsız etmez, oran-orantılı davranır ve yaklaşır. güvenir ve kendisi de güvenilirdir. saf ve temizdir. sizide anlıyordur. işte bu tam evlenilecek kız modeli dir.



herşeye rağmen güzel bir hededir, herşeyin ilkini yaşatırsınız ona. bütün güzellikleri, yanında olmaları, sahip çıkmaları. kendini güvende hisseder her daim.


ama erkek adi ve kötü birisiyse o kıza tamiri olmayacak şeyler yaşatabilir.

edit: çüşşş, oha. " yaşınız kaç sayın tam evlenilecek kız modeli? " diye mesaj geldi erkeğim ben* sayın sözlük yazarları. daha fazla ifşa etmeyeceğim ama yazarı.*