bugün

amerikan türk savaşı olması durumunda yaşanacaklar

sanıldığı gibi islam dünyası türkiye'ye destek olmayacaktır, rusya ve çin büyük ölçüde türkiye'ye destek verecek, türkiye'nin büyük bölümü işgal altında olmasına rağmen bölgesel direnişler sonucu abd ordusu büyük kayıplar verecektir.

şu an türkiye'de yaşayan birçok aydın ve boktan püsürden şerefsizler direnişin boşa ve abd ordusu ile savaşmanın anlamsız olduğunu, abd tarafında kurulmaya çalışılan kukla hükümete destek verilmesi gerektiğini savunacaktır.

fırsattan istifade eden çakallar * ortalıkta sevinç naraları atacak, bizimde bağımsızlık hakkımız vardı diyerek türkiye'den toprak koparmaya çalışacaktır.

bunlar böylece uzar gider sonuç olarak türkiye bataklığından çıkamayan büyük abd imparatorluğunun çöküşü yavaş yavaş başlayacak, bunu fırsat bilen abd düşmanı ülkelerin yardımları sayesinde işgal sona erecek abd sktir olup gidecektir. haaa kalanlarada türk halkı en güzel şekilde dersini verecektir. ileride soykırım yaptılar bize diyebilecek bir tek hayin bırakmadan hemde.

bu kadar hayal üzerine gerçek tanım: abd o boku yiyemez işte. ekonomik olarak yıpratmaya, kaos ortamı yaratmaya çalışabilir ki zaten öyle yapıyor. daha fazlası değil.