bugün

eski sevgiliden kalan mesajlar

Silmeye kıyılamamış, bir klasörde saklanmış, yeni bir sevgili edinildiğinde, eğer çakal bir sevgiliniz olmuşsa, telefonunuzu karıştırırken klasörleri de atlamayıp baktığında ve o mesajları gördüğünde tüyü nereye dikeceğinizi sormanıza sebep olabilecek mesajlardır.

hala var mı bilmiyorum ama eskiden arkadaş ve sevgililer arasında birbirlerine güzel sözlerden, şiirlerden oluşan mesajlar gönderme modası vardı. ayrıldıktan sonra mesajlar silinirken bu tür özellikteki mesajlar yeni sevgiliye gönderme amaçlı saklanırdı. eğer yeni sevgiliniz bunları gördüğünde onu ikna edebilirseniz ne ala ama hem eski sevgilinin mesajlarını saklamak, hem onun gönderdiği ya da sizin ona gönderdiğiniz mesajları yeni sevgiliye göndermek gafletinde bulunduğunuz için iki kere sıçmışsınız demektir. tüy de kurtarmaz artık sizi.

içeriği ne olursa olsun saklanması abes olan mesajlardır. tekrardan, gereksizlikten başka bir şey değildir. insanın kendine olan eziyetidir. ne hissettiğiniz önemli değil ama telefonu bir nevi çöp eve döndürmektir.