bugün

sıdıka

şimdiki dünya para harcanıpta yapılan boktan dizileri görünce, arar olduğumuz süper komik dizi.
diğeri için (bkz: kaygısızlar).

saka ailesinin hikayesidir. sıdıka (bkz: hasibe özlem eren) baş karakterdir. kardeşi samim, babası zekeriya ve annesi safiye nin etrafında döner olaylar.

bir ara şafak sezer sıdıka nın sevgilisini oynamıstı sonraki bölümlerde. ilk 1997 yılında başlamış olup, 2003 te upgrade olup show tv ye geçmiştir.

yan roller süperdir.

örneğin samim in ninja hocası (bkz: baturalp hoca) türkiyenin ilk diplomalı ninjasıdır. saçları süperdir. ninja salonunun üst katında apartman yengesi vardı. çok konusurdu.

sıdıka nın sinop taki halası vardı.

samim ise gaffur pijamasının ilk yaratıcısıydı. çok komik durudu üzerinde. sakallarıda çok komikti. devamlı iyi bir ninjanın nasıl olması gerektiğinden bahsederdi. baturalp hoca yla diyalogları çok komikti. bir bölümde erol günaydında oynamıştı. baturalp hocanın hocasıydı ve suskunluk yemini etmişti. fakat apartman yengesi bu yeminini bozdurmuştu.

bir bölümde sinop tan gelen reçelin kapagını açamayan samim bu işi sadece baturalp hocam yapar demiş ona götürmüştü. kapagı o da açamayınca söyle bi diyaloga sahne olmuştu.

baturalp hoca: bu kapagı kim kapattı.
samim : halam.
batualp hoca : halan ninja mı?
samim : yok ev hanımı..

annesiye sıdıkanın diyaloglarıda süperdir. sıdıka sezen aksu konserine gitmek isteyince annesi sen onun kasetini almadınmı diye cevap vermişti *.

bir kerede seni doğuracagıma taş doğursaydım, lav püskürtseydim lafı yarmıştır. izlemek isteyenler için.
--spoiler--
http://www.showtv.com.tr/...dika/arsiv/02_Bolum.shtml
--spoiler--